Min historie

                           

Guddi design er mit bidrag til en smukkere og mere farverig hverdag, hvor vi selv sætter vores personlige præg på hjemmet og livet, lige sådan som vi bedst kan li det. Det kan man gøre på mange måder. Her på siden handler det om puder! 

Jeg elsker at designe og finde på, at sætte farver go mønstre sammen. Nogle gange smukt og stiligt. Andre gange med sjov og ballade, med striberne lidt på tværs – også bogstaveligt talt.

 

Jeg elsker at nyde hverdagen, og jeg elsker luften og lyset, jeg elsker at finde på, på min egen måde, finde min vej udenfor regler og rammer, lege og ha det sjovt. Og det gør jeg så!

Én af måderne er ved at designe puder, spraglet, tjekket, pænt, sødt og festligt. Og jeg synes om at hjælpe folk med at finde lige det udtryk de gerne vil have i deres hjem, til den nye sofa, børneværelset, bænken i køkkenet, den lækre have-læne-stol eller som gulv pude i hygge-hjørnet, imens jeg selv har det sjovt.

Jeg synes det sætter kulør på tilværelsen.

Nogle puder bliver syet til Gasolin andre til Abba, Manhattan Transfer, smuk klassisk musik eller de nyeste hits på Nova FM.

Jeg synes det skal være sjovt at arbejde og tjene penge, så det forsøger jeg at leve op til i min hverdag.

Velkommen til :-)