guddi-nyhedsbrev nov 12

Hvad er dine skatte-poster?

 

skatteposter

Jeg elsker at få gode idéer til at gøre mit hjem og mine omgivelser sjove og rare at være i.  Jeg har flere gange hørt indretnings- og feng shui eksperter tale om de små skatteposter i hjemmet. Dem som du bliver glad i låget af at se på, dem som betyder noget personligt for dig, som løfter dit humør og husker dig på noget du er glad for.  Personligt er jeg vild med de gamle skilte med sjove og/eller kloge sætninger til at hænge i huset, som jo kan minde én om de særeste ting. Dette fik jeg af min datter for nogle år siden.  Måske så hun noget i mig – som jeg skulle mindes om..?! kommer altid til at smile når jeg ser det.

  Skilte og puder

Det kan være skilte og billeder og det kan være i form af bløde, skønne puder i sofaen. I denne tid leger jeg med smukke og løftende ord, og sætninger, og sætter dem sammen med flotte farver, striber og mønstre i mine pude-designs. Udover at matche sofaen, gardinerne, de fine malerier eller bare de farver du lige nu allerbedst kan lide – er det skønne skatteposter at have i sit hjem og sin hverdag!

Passionspuder og nye designs

 Tjek de nyeste designs ud Her: http://www.guddi-design.dk/forside/puder/passions-og-feng-shui-puder/- 

og se hvilke puder som lige netop appelerer til dig og booster dig i dit liv, og dit hjem.

 

Bestillinger frem til og med 26.nov. er fragtfri , og hvis du bestiller 2 puder el. flere  giver jeg desuden 10% rabat.

 PS : husk- du kan altid bestille puder efter eget farvevalg, hvis THANK YOU fungerer bedre på en sort eller lilla pude for dig !

Så her er muligheden for at give svigermor, manden  børnene, veninden – eller dig selv, fine skatte-poster i julegave.

tjek endnu flere puder ud her : www.guddi-design.dk

 der er også skatteposter til børnene:  http://www.guddi-design.dk/forside/puder/puder-til-bornevaerelset/